Tóth Gabi már az ötödik hónapban van. A babapocakja szépen gömbölyödik, nagyon csinos kismama. 61 kilóról mindössze 67 kilóra hízott, ugyanolyan energikus, mint terhessége előtt. Párja, Krausz Gábor a széltől is óvja, és mesterszakácsként finom ételeket készít az énekesnőnek, aki az első három hónapot nagyon megszenvedte.
A csoki és a meggy szerelmeseinek tökéletes választás ez a sütemény. A kakaós piskótát még csokidarabokkal is feldobhatod. A tetejére kerülő, selymes ganache-t két hozzávalóból nagyon egyszerűen elkészítheted, és sokkal finomabb, mint az émelyítő vajas krémek. Amennyiben csak felnőtteket kínálsz a sütivel, a meggyet rummal is meglocsolhatod.
Dupla csokis, meggyes piskóta
Hozzávalók:
A tésztához
- 6 evőkanál tojás
- 6 evőkanál liszt
- 6 evőkanál cukor
- 5 dkg étcsoki
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 csipet só
- 1 evőkanál kakaópor
A ganache-hoz
- 20 dkg étcsoki
- 2.5 dl habtejszín
A tetejére
- 20 dkg meggy