Donnarumma nem akar 2. számú kapus lenni, nyáron a Juventushoz szerződne - Life Story

Donnarumma nem akar 2. számú kapus lenni, nyáron a Juventushoz szerződne

Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint Gianluigi Donnarumma elégedetlen a helyzetével a Paris Saint-Germainnél, ezért elképzelhető, hogy a Juventus jövő nyáron ajánlatot tesz neki.

Mint ismert, Gianluigi Donnarummának 2021 nyarán lejárt a szerződése az AC Milannál, így a PSG ingyen szerezte meg a játékjogát.

 

A 22 éves kapusnak egyelőre nem jött be a váltás, a 2021–2022-es idényben egyelőre csak két mérkőzésen kapott játéklehetőséget Mauricio Pochettinótól, miközben posztriválisa, Keylor Navas már hét meccsen állt a párizsi együttes kapujában.

 

A Football Italia a Corriere della Serára és a La Gazzetta dello Sportra hivatkozva arról ír, hogy az olasz válogatott első számú kapusa elégedetlen a kialakult helyzettel, ebben pedig lehetőséget látnak a Juventusnál.

 

A torinói együttes korábban már egyeztetett Mino Raiolával, a kapus ügynökével, ám könnyen lehet, hogy a Juventus új ajánlattal áll majd elő, hogy megszerezze Donnarummát, aki az esetleges egyezség megszületése esetén 2022 nyarán térhetne vissza Olaszországba.

 

Federico Cherubini, a Juventus sportigazgatója néhány hete úgy nyilatkozott, nincs szükségük két világklasszis kapusra, ám sajtóhírek szerint változott a helyzet, a Juventusnál már szívesen látnák Wojciech Szczesny mellett Donnarummát is a keretben

Megosztás