Ezért szerelmes a 19 éves lány egy 42 évvel idősebb férfiba. A lány családja képtelen elfogadni a dolgot.. - Life Story

Ezért szerelmes a 19 éves lány egy 42 évvel idősebb férfiba. A lány családja képtelen elfogadni a dolgot..

Audrey és Kevin 2020. januárjában futottak egymásban egy társkereső oldalon. A pár azonnal kötődést érzett egymást között annak ellenére, hogy van köztük egy “hajszálnyi” korkülönbség. Pontosan 42 év. A 19 éves lányt az vonzotta a férfiban, hogy ő is katonai szolgálatban volt. Mostanra veteránként él.

Kevin tette meg az első lépést. Ő volt az, aki kézen fogta a lányt és megcsókolta. Mindketten azonnal egymásba szerettek.

Mivel Kevin a lány mindkét szülőjénél jóval idősebb volt, nagyon ellenségesen fogadták kettejük kapcsolatát. Számtalanszor összevesztek a férfival, hogy gondolkodjon egy kicsit és ne kezdjen egy ennyire fiatal lánnyal.

Kénytelenek voltak titokban randevúzgatni, illetve javarészt interneten tartották a kapcsolatot.

Kevin nem foglalkozott ezekkel. Minden áron azon volt, hogy bebizonyítsa, mennyire mélyen szereti Audrey-t. Egy idő után a lány családja is elfogadta a dolgot. Nagyon nem is tudtak mást tenni.

Idén augusztusban házasodtak össze egy nevadai kápolnába. Kevin már korábban nős volt és van két gyereke is. Ez Audrey-t nem zavarta.

A férfi gyermekei támogatják a kapcsolatot és örülnek annak, hogy az apjuk boldog. A szenvedély semmit sem változott kettejük között a megismerkedésük óta.

Annak ellenére, hogy házasok a páros még mindig külön él. Audrey a Közel-Keleten van szolgálatban, Kevin pedig otthon maradt Kaliforniába. A következő tervük az, hogy összeköltözzenek. A szerelmesek nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Vannak nehéz pillanatok, de az egymás iránt érzett szerelmükre összpontosítanak.

Mindketten úgy gondolják, hogy lelki társaik egymásnak, amiért megéri harcolni.

Megosztás