Egy apa megölte lánya 19 éves barátját, mert az eladta a lányt egy szexkereskedő hálózatnak – közölte a helyi rendőrség. - Life Story

Egy apa megölte lánya 19 éves barátját, mert az eladta a lányt egy szexkereskedő hálózatnak – közölte a helyi rendőrség.

A férfi maradványait egy félreeső autó csomagtartójában találták meg. A nyomozók úgy vélik, hogy az áldozatot 2020 novemberében ölték meg.

A lány apját, a 60 éves John Eisenmant előre kitervelt emberöléssel vádolják, és 1 millió dolláros óvadék ellenében tartják fogva – számolt be róla a New York Post.

A rendőrség szerint Eisenman 2020 októberében értesült arról, hogy fiatalkorú lányát emberkereskedőknek adták el szexuális céllal 1000 dollárért, átszámítva körülbelül 300 ezer forintért. Egy sajtóközlemény szerint a férfi olyan információkhoz jutott, amiből számára egyértelműen kiderült, hogy lánya barátja felelős a történtekért.

Kép

Rendőrségi forrásokból az is kiderül, hogy a férfi még abban a hónapban ki tudta menekíteni lányát az emberkereskedők karmaiból.

„Eisenman elrabolta az áldozatot, megkötözte és egy jármű csomagtartójába tette. Eisenman ezt követően halálra szurkálta a magatehetetlen 19 éves férfit. Miután megölte lánya barátját, a járművet egy távoli területre vezette Észak-Spokane megyében, és otthagyta az autót a megkötözött holttesttel a csomagtartóban”

– közölte a rendőrség. Forrás: hirado.hu

Megosztás