Megölte öt gyerekét a fiatal nő, elképesztő, hogy miért.. - Life Story

Megölte öt gyerekét a fiatal nő, elképesztő, hogy miért..

Miután meggyilkolta a gyermekeket, magával is végzett volna. Öngyilkossági kísérlete azonban nem járt sikerrel. Életfogytiglani börtönre ítélték.

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte most a bíróság azt a német nőt, aki 2020 szeptemberében megölte öt gyermekét.

A Solingen városában élő Christiane K. azért ölte meg gyerekeit, hogy bosszút álljon exférjén, aki elhagyta őt egy másik nőért. Amikor egy közösségi oldalon meglátta volt férjét annak új párjával, úgy döntött, hogy azzal bünteti meg, hogy megöli gyermekeiket.

A párnak hat közös gyereke volt, akik közül az ámokfutó nőnek sikerült ötöt megölnie.

Három lányával, akik egy, két és három évesek voltak, valamint két fiával, akik hat és nyolc évesek voltak úgy végzett, hogy a reggeli italukba gyógyszert kevert, így bódítva el a gyermekeket, majd belefojtotta őket a fürdőkádba. Hatodik gyermeke, egy 11 éves fiú úgy menekült meg, hogy éppen iskolában volt.

Miután végzett a gyerekekkel élettelen testüket törölközőbe csavarta és az ágyaikba fektette őket. Ezután pedig öngyilkosságot kísérelt meg, megpróbált vonat elé ugrani a duesseldorf-i vasútállomáson. Nem sikerült azonban megölnie magát, megmentették az életét.

A gyermekgyilkosságokért így a bíróság előtt kellett felelnie. A wuppertal-i bíróság bírái életfogytiglani börtönre ítélték, elrendelték továbbá, hogy 15 évig nem helyezhető feltételesen szabadlábra – írta meg a minap a METRO.   Forrás: tenyek.hu

A címlapfotó illusztráció (police.hu) 

Megosztás