Berki Mazsi: Féltem, ha lecsukom a szemem, nem ébredek fel - Life Story

Berki Mazsi: Féltem, ha lecsukom a szemem, nem ébredek fel

Nehéz elképzelni, mi zajlik le a műtőasztalon egy édesanya fejében, miközben kisbabáját segítik a világra. Berki Mazsiban is kavarogtak a gondolatok, ott abban a pillanatban a félelmei is felszínre törtek. A kimerültség ellenére sem merte lehunyni a szemét, mert rettegett, hogy nem ébred fel.

– Amikor a kicsit kiemelték a pocakomból, az addig felgyülemlett stressz lezuhant rólam. Akinek született gyermeke, pontosan tudja, mire gondolok – kezdte az édesanya.

– A császár miatt nekem a szülés utáni „aranyóra” sajnos nem járt, de miközben műtöttek, tudtam, hogy a pici babám a legjobb helyen, az édesapja karjaiban van. Hatalmas megnyugvást volt ez számomra, ezért tudtam nyugodt maradni a műtőasztalon – mesélte, hozzátéve: azért voltak pillanatok, amikor a fáradtság miatt elszabadultak a gondolatai:

NEM TUDTAM, HOGY ILYEN HELYZETBEN SZABAD-E VAGY SEM PIHENNI. FÉLTEM, HA LECSUKOM A SZEMEM, NEM ÉBREDEK FEL TÖBBÉ, PEDIG ALIG BÍRTAM NYITVA TARTANI.

Hogy Mazsi milyen további részleteket árult el még a szülésről, illetve milyen üzeneteket kapott a sokakat megosztó élőzés után, kiderül a Bors szombati lapszámából. Keresse az újságosoknál!

Forrás:WWW.BorsOnline.hu

Megosztás