Hiába várták, hogy reggel felébredjen: Hirtelen, álmában hunyt el egy 23 éves anya - Life Story

Hiába várták, hogy reggel felébredjen: Hirtelen, álmában hunyt el egy 23 éves anya

A fiatal édesanya mindössze egy hónappal azután halt meg, hogy megszületett kislánya, Poppy.

A kétgyermekes Amelia Smith kozmetikusként dolgozott Liverpoolban, és október végén hozta világra második gyermekét Poppyt. Azonban egy tragikus reggelen az egész család élete fenekestől felfordult. Novembert 14.-én hiába keltették reggel Ameliát, ő már örökre lehunyta a szemét.

REGGEL 6:30- KOR KELTEM A GYEREKEKET LEHOZTAM A FÖLDSZINTRE, HOGY AMELIA TUDJON MÉG EGY KICSIT PIHENI, KÉT ÓRÁVAL KÉSŐBB MENTEM CSAK FEL ÚJRA, ÉS Ő CSAK FEKÜDT– idézte fel a tragikus reggelt Tom Mooney.

Tom amikor vissza ment az emeletre, már hiába keltette Ameliát, ő már soha többé nem ébredt fel.

 

image of Amelia Smith with her two children, Lucas and Poppy

ELŐZŐ ESTE ELMENTÜNK VACSORÁZNI, MEGNÉZTÜNK EGY FILMET, ESTE PEDIG 23.30-KOR LEFEKÜDTÜNK, SEMMI ELŐJELE NEM VOLT, ANNAK, HOGY ILYEN TRAGÉDIA TÖRTÉNIK MÁSNAP REGGEL– emlékezett vissza tragikus reggel, előestéjére Tom.

 

Amelia Smith halálának oka egyelőre nem ismert, semmilyen ismert betegsége nem volt, kórházban is utoljára akkor volt, amikor világra hozta a kislányát.

A LEGSZÖRNYŰBB TALÁN AZ, HOGY MÁSNAP LETT VOLT AMELIA SZÜLETÉSNAPJA. AZÓTA IS AZON GONDOLKOZOM, HA ELŐBB MEGYEK FEL, TALÁN MÉG MA IS ÉLNE– mondta el Tom.

A felfoghatatlan tragédia után két kicsi gyermek maradt árván, a gyászoló apa próbál erős maradni.Forrás: borsonline.eu

Megosztás