Sikítás törte meg a csendet - Life Story

Sikítás törte meg a csendet

Borzalmas tragédia történt egy arizonai család házában. Egy ártatlan kisfiút az édesanyja rábízott a pasijára, hogy vigyázzon rá. Ám ennél rosszabb döntést nem is hozhatott volna. McLachlan ugyanis ahelyett, hogy vigyázott volna a csöppségre, brutálisan bántalmazta, majd magára hagyta meghalni.

Az este folyamán egy kisgyermek sikoltozása törte meg a csendet, amire a szomszédok kétségbeesetten rohantak ki a folyosóra. A hang irányába rohanva megtalálták az életéért küzdő kis Nikko Demitri McLachlant.

Riasztották a hatóságot, és addig végezték az egyéves kisfiú újraélesztését, amíg a mentősök meg nem érkeztek. A gyermeket a Valley View Medical Centerbe vitték, később pedig átszállították a UMC Gyermekkórházba, ahol három nappal később meghalt.

A Clark megyei orvosszakértői hivatal boncolást végzett, és megállapította, hogy a gyermek halálát nem balesetből származó, kiterjedt agysérülés okozta.

A 27 éves McLachlant, akinek a tragikus éjszakán vigyáznia kellett volna Nikkora letartóztatták. Egy héttel később pedig vádat emeltek ellene, első fokon gyilkosság és családon belüli erőszak miatt. Csakhogy a Crime Online információi szerint ezután, már másnap szabadon engedték 50 ezer font (Kb. 21 millió forint) óvadék ellenében.

Irta:Bors

Megosztás