Többet ült repülőn, mint játszott: pár óra alatt bukta az Exatlont Derzsi Viki - Life Story

Többet ült repülőn, mint játszott: pár óra alatt bukta az Exatlont Derzsi Viki

Ha kicsit siet, Derzsi Viki még azt a repülőgépet is elérte volna, amivel kiérkezett a Dominikai Köztársaságba. A női focista nagyon be akart kerülni az Exatlon All Starba, de azt nem gondolta, hogy ilyen rövid lesz az idei évados pályafutása. Számára a legszerencsétlenebb forgatókönyv vált valóra: amellett, hogy sokként érte, hogy barátnője, Pap Dorci ellen kell versenyeznie a bejutásért, végül vesztesen zárta a párbajt, így érkezése után pár órával már távozni kényszerült.

– vallotta be Viki. – Amellett, hogy komoly volt a tétje, az érzelmi része természetesen megnehezítette, bár ezúttal jobban ki tudtam zárni, mint amikor anno ellene kellett futnom. Sajnos nem tudtam kiteljesedni. Leginkább azt tudnám mondani, hogy szép volt, jó volt, rövid volt.

Fotó: Dózsa Gabriella / Saját

Pár másodperc alatt több féle forgatókönyv zajlott le Pap Dorci fejében, amikor megtudta: Magyarországról érkezik az adás előtt párbaj ellenfele. S bár megérezte, hogy barátnőjével kell majd megmérkőznie, amikor meglátta Vikit, folyni kezdtek a könnyei. De összeszedte magát, és győzni tudott.

Fotó: TV2

– Ez nem egy boldog győzelem – mondta sírással küzdve lapunknak a párbaj után Pap Dorci. – Tudtam, hogy Viki mennyire szeretne bejutni a játékba, hogy milyen sokat jelentene neki anyagilag is, ha nyerni tudna. Erre pont én vagyok az, aki elveszem tőle ezt a lehetőséget. Megéreztem, hogy vele kell majd párbajoznom, rettegtem tőle. Estem-keltem is a pályán, az ügyességinél sem úgy dobáltam, ahogy szoktam, ennyire tellett tőlem. Nem tudtam üres fejjel dobni, át is néztem nem egyszer, hogy most egy nagyon-nagyon jó barátnőm van a másik oldalon, őt ejtem ki. Teljesen összetörtem, de még ő vigasztalt, hogy töröljem ki ezt a napot, és próbáljak meg erőt meríteni belőle, hogy ha csak ennyire is, de legalább találkoztunk. És vigyem végig most már, ha nem magam miatt, akkor küzdjek érte!

 

forrás:https://www.borsonline.hu/kereses?global_filter=exatlon
Megosztás