Exatlon: azonnal véget ért egy versenyzőnek a műsor

Újabb versenyző számára ért véget az Exatlon Hungary All Star. A medáljáték után – amelyet a lányoknál Besenyei Bogi, a fiúknál Virág Andris nyert – újabb párbajra került sor a TV2 Exatlon Hungary All Star műsorában. Mivel az első végjátékot a Kihívók veszítették el, ezért elsőként Salander Dorkáról derült ki, hogy meg kell küzdenie a műsorban maradásért….

Részletek

Ezer Porsche, Lamborghinik és Bentley-k égnek az Atlanti óceánon sodródó kigyulladt hajón

A Volkswagen-csoport autóit szállító Felicity Ace az Azori-szigetek közelében gyulladt ki, legénysége elhagyta a hajót. Kigyulladt, és irányíthatatlanul sodródik az Atlanti-óceánon egy majdnem négyezer autót szállító teherhajó – jelentette a nemzetközi sajtó. A panamai zászló alatt hajózó Felicity Ace az Azori-szigetek közelében kapott lángra szerda délelőtt, egyelőre ismeretlen okokból. A hajó 22 fős legénysége elhagyta a hajót, közülük senki…

Részletek

„CSELÉDSZOLGÁLATOT TELJESÍTETTEM” – KULCSÁR EDINA BIZARR POSZTOT TETT KÖZZÉ

Valószínűleg meglepődtek Kulcsár Edina rajongói, mikor meglátták a legújabb sztoriját. „Estétől reggelig pedig a félóránkénti cselédszolgálatot is teljesítettem” – olvasható Kulcsár Edina legújabb, 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztorijában.Az nem teljesen egyértelmű, hogy az egykori szépségkirálynő vajon mire gondolhatott a „cselédszolgálat teljesítése alatt”,  de követői úgy gondolják, hogy a gyerekek nem hagyták éjszaka aludni az édesanyjukat….

Részletek