VÉGE! KÉT VERSENYZŐ ÁLMA ISMÉT ÖSSZETÖRT AZ EXATLONBAN - Life Story

VÉGE! KÉT VERSENYZŐ ÁLMA ISMÉT ÖSSZETÖRT AZ EXATLONBAN

Egy karnyújtásnyira a fődíjtól ismét hazaküldtek két versenyzőt. Ezúttal egy Bajnok és egy Kihívó búcsúzott.

Az utolsó szakaszához érkezett az Exatlon Hungary All Star, a versenyzők immáron egyénileg küzdenek a fődíjért. Hétfőn a még versenyben lévő tíz játékos egymással küzdött meg, hogy biztosítsa a helyét a legjobbak között, azonban a legrosszabbul teljesítő két fiúnak és két lánynak párbajoznia kellett.

Ujvári Iza és Jósa Danny a Bajnokoktól, míg Besenyei Bogi és Rozs Geri a Kihívóktól állt rajthoz. A végén egy piros és egy kék játékos örülhetett, ugyanis Danny illetve Bogi jutott tovább. Iza és Geri búcsúzott az Exatlontól.

– kezdte lapunknak Danny, aki továbbra is küzdhet a fődíjért. Ezt Iza azonban nem mondhatja el, ugyanis ő alul maradt Besenyei Bogival szemben.

 

„Soha nem gondoltam volna, hogy Izával fogok párbajozni, arra számítottam, hogy vagy a Grétivel, vagy Dorcival kerül erre sor. Iza nagyon jó és erős játékos, nem véletlenül jutott el idáig. Mindig figyeltem őt a rajtnál, mindig nagyon koncentrált. Most a párbajnál is ezt láttam rajta, hogy nagyon beszűkült a figyelme. A vele való csata egy nagyon jó tapasztalás volt, egy nagyon erős játékossal kellett megküzdenem, így nagyon örülök, hogy sikerült leküzdenem ezt az akadályt is” – mondta lapunknak Bogi, aki Gabit tartja a legnagyobb ellenfelének.

 

Megosztás