Borzalmas és félelmetes: Sztrókot kapott Berki Krisztián halottlátója - Life Story

Borzalmas és félelmetes: Sztrókot kapott Berki Krisztián halottlátója

Kiss Katónak az egészségébe került a sok transz állapotban töltött idő és a rosszakarók gyűlölete – állítja a Berki Krisztián üzenetét is közvetítő halottlátó.

A Bors információi szerint Katót a hétvégén sztrók miatt szállította kórházba egy mentő. A kimerült médium szerencsére tud beszélni és érzékeli a külvilágot is, de érzelmileg nagyon megviselték a történtek. 

 

– mondta halkan a Bors megkeresésére, Kiss Kató. – Lepihentem, de nem lett jobb a helyzet, és bár a többiek mentőt akartak hívni, én ellenkeztem, mert arra gondoltam, hogy hamarosan jobban leszek. Sajnos nem így lett – magyarázta a halottlátó, majd így folytatta: – Amikor hányni kezdtem, és sehogy sem akart az abbamaradni, akkor már én is úgy gondoltam, hogy jobb lenne kórházba menni.

Kis Kató nevét a nagyközönség nemrégiben ismerte meg, ő volt az a hölgy, aki a Life Tv-n Hajdú Péter vendégeként arról beszélt, hogy a május hatodikán elhunyt Berki Krisztián lelke kapcsolatba lépett vele.

Kató beszélgetése Hajdúval nem sikerült jól, a nő nem tudott válaszolni a műsorvezető kérdéseire, ami után az internetezők hordákban támadtak a léleklátóra. Katót azzal vádolták, hogy kókler, hogy semmit sem ért a szakmájához, hogy csak az ismertség miatt beszélt Berki Krisztiánról.

– mondta megtörten a halottlátó. – Azóta persze megtanultam, hogy nem olvasok kommenteket, de nem titok, hogy nagyon megviselt lelkileg az elmúlt időszak. Eleve, a nagymamám novemberi halála óta, ami összetörte a szívem, keveset alszom, sokat dolgozom. A szeánszok nagyon sok energiát elvisznek, és én nem figyeltem arra, hogy töltekezzek. Ez lett az eredménye. Az orvosok szerint enyhe sztrókot kaptam, a vérnyomásom 190-es és még mindig nem tudják lejjebb tornázni, de végre jó kezekben vagyok. A Jávorszky Kórház neurológiai osztályán fekszem épp, ahol nagyon nagyon jól bánnak velem.

Kiss Kató azt mondja, muszáj lesz kipihennie és összeszednie magát, mert a halottak lelkei nem várnak, jönnek meghívás nélkül. 

– Még sok közvetítés vár rám, de nem tudom, mikor állhatok újra munkába. Bár Isten nem hagyta, hogy meghaljak, most úgy érzem, hogy annyira fáradt vagyok, hogy elgondolkodom a visszavonuláson is… – tette hozzá.

Megosztás