ITT A BIZONYÍTÉK: ÁRPA ATTILA NEMCSAK A PÉNZÉRT LETT A NAGY Ő - Life Story

ITT A BIZONYÍTÉK: ÁRPA ATTILA NEMCSAK A PÉNZÉRT LETT A NAGY Ő

Árpa Attilát több támadás is érte, mióta elindult a műsor, de szerinte ezek alaptalanok.

Árpa Atilla eladta magát, jó pénzért bevállalta A Nagy Ő-t! Ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket kap, mióta elkezdődött a műsor. Persze Attilát ismerve, ez egyáltalán nem érdekli, hiszen mindig azt csinálja és úgy ahogy jónak látja, ám egy TikTok kommentelő kérdésére mégis válaszolt.

Így derült ki, hogy nem csak a pénz motiválta, amikor igent mondott a felkérésre, de valóban szempont volt, ahogy bárkinek az lenne.

„Nem biztos, hogy ez fontos információ… Nem keveset. Ha az európai viszonyokat nézzük, akkor nem eleget, ha egy amerikai gázsit nézünk, akkor meg nagyon messze vagyunk még a nagy dollármillióktól. Természetesen meg tudtam állapodni a TV2-vel. Önmagában az a tényező, hogy az ember egy hónapon keresztül nem tud mással foglalkozni, nem tud forgatni, más munkákat vállalni, azt is valamilyen formában kompenzálni kell. Szóval, ha valaki azt hiszi, hogy csak a pénzért vállaltam az téved, sokszor nagyon élveztem is a forgatást. Amikor nem, az meg kiült az arcomra. Most, hogy visszanézem, én is látom” – mondta viccesen az producer, akiért szó szerint bomlanak a nők.

 

Megosztás