Felrobbantotta a saját házát egy agresszív férfi, videót kaptunk a pusztító pillanatról - Life Story

Felrobbantotta a saját házát egy agresszív férfi, videót kaptunk a pusztító pillanatról

A négygyermekes családapa felöntött a garatra, ezt követően benzinnel szétlocsolta, majd felgyújtotta a kerecsendi házát.

Tűzoltók, mentők és rendőrök lepték el szerda délután a kerecsendi Pataki utcát, ahol kigyulladt egy lakóház.

Lóczy Bertalan vármegyei katasztrófavédelmi helyettes szóvivő a heol.hu megkeresésére elmondta, hogy a tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat. Deutsch Ákos vármegyei vezető mentőtiszt pedig a lapnak kifejtette, hogy a tűzesetben nem sérült meg senki, azonban egy mentálisan zavart, agresszív férfit, valamint egy nőt kórházba szállítottak. A lap úgy tudja, hogy a férfi a tűzeset helyszínén meg is ütötte a nőt.

A heol.hu-nak elárulták a szomszédok, hogy a fiatal családapa – aki a helyiek szerint dolgos ember – feltehetően sok alkoholt ivott, benzinnel szétlocsolta a házat, majd felgyújtotta. A férfit rokonok és ismerősök próbálták megfékezni, de ő csak azt kiabálta: „olyan mindegy már”.

A Tények.hu számára beküldött olvasói felvételen egy robbanás is látható, amely a házban lévő gázpalack miatt következett be. A detonáció után hatalmas lángok törtek ki az ablakon, cserepek repültek le a tetőről.

Videó: Kállai Benjámin

A családban négy kiskorú gyermeket nevelnek, akik ebben az időpontban még óvodában és iskolában voltak. A tűzoltók fél órán belül megfékezték a lángokat, ám a ház lakhatatlanná vált. A gyermekek biztonságos elhelyezéséről a közeli családtagok gondoskodnak.

Az utcában élők a lapnak elárulták, hogy a férfit többször is elvitték már a mentők túlzott alkoholfogyasztás miatt.

Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő az esettel kapcsolatban a heol.hu-nak elmondta, hogy közveszélyokozás nem állapítható meg, rongálás miatt indult eljárás. Forrás: Tények

Megosztás