Véletlenül halálra késelte saját anyját egy férfi - Life Story

Véletlenül halálra késelte saját anyját egy férfi

A nő szét akarta választani a férfiakat, amikor a szúróeszköz több helyen eltalálta. Most emeltek vádat a fia ellen.

Az eset 2022. augusztus 22-én történt egy liverpooli bárban, amikor Jamie Dempsey találkozót beszélt meg édesanyjával, az 55 éves Karen Dempsey-vel – írta meg a Metro kedden.

Amikor anya és fia megérkeztek a szórakozóhelyre, Jamie nem tudta elengedni magát, ugyanis feszélyezte, hogy drogdílere, a 32 éves Brian Flynn is a bárban tartózkodik.

A fiú összesen 2000 font (közel 860 ezer forint) adósságot halmozott fel dílerénél, ám az hiába kereste, nem sikerült kapcsolatba lépnie az ügyfelével.

Brian azonban kapott az alkalmon és nem sokkal Jamie és édesanyja megérkezése után egy poharat dobott a fiú tarkójára. Ekkor verekedés tört ki köztük, majd Jamie elővett egy kést, mellyel védekezni próbált.

Karen azonban féltette a fiát, így a férfiak közé vetette magát, szét akarta őket választani.

A fotó illusztráció: Shutterstock

A dulakodás során azonban Jamie kezdetben Brian-t késelte meg, majd saját anyját találta el.

A férfiak ekkor abbahagyták a verekedést, a bár vendégei pedig értesítették a hatóságokat.

A szúrások a nő szívét és máját érték, így a helyszínre kiérkező mentők azonnal kórházba szállították. Ám Karen olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még aznap este életét vesztette.

A rendőrök elfogták a drogdílert, majd szúrtsebei miatt őt is kórházba szállították.

Dempsey viszont csak később jelent meg a rendőrségen, mert édesanyját kísérte a kórházba. A fiú végig tagadta a gyilkosságot, azt állította, hogy önvédelemből szúrt, anyját pedig véletlenül sebesítette meg.

A hatóságok gyilkossági kísérlet és gyilkosság miatt emeltek vádat a fiú ellen a napokban, a drogdíler ügyeit még vizsgálják.

Megosztás