Megrázó: Elájult az édesanya, amikor megtudta, hogy hétéves lánya holttestét véres pincében találták meg. - Life Story

Megrázó: Elájult az édesanya, amikor megtudta, hogy hétéves lánya holttestét véres pincében találták meg.

Az anya, Sharon Henderson, 56 éves, könnyekben tört ki, amikor egy gyilkossági tárgyaláson meghallotta, hogy 7 éves lánya holttestét vérrel borított pincében találták meg egy elhagyatott épületben. 30 évvel ezelőtt Nikki Allan holttestét egy Sunderlandben található lakóház közelében lévő elhagyatott épület sötét pincéjében találták meg. Az anya nagyon megrázódtatta a szavak hallatán, és zokogva roskadt össze a tárgyalóteremben. Az első rendőrök között volt PC Nigel Beattie is, aki a helyszínen érkezett. A gyilkossággal vádolt volt szomszédját, David Boyd, 55 éves férfit jelenleg is bíróság elé állítják.

Az épületbe Beattie fára mászva jutott be egy befalazott ablakon keresztül. Azonnal véres nyomokra bukkant, melyek a kis Nikkiről vezettek a sötét sarkba, ahol holtan találták.

A 16 éves fiú és mostohapapja találták meg Nikki holttestét október 8-án, 1992-ben – egy nappal az eltűnése után. A vád szerint Nikki-t brutálisan megtámadták, és egy téglával ütötték fejbe, majd 37-szer megszúrták.

Az 1992-es eseményeket ismertető rendőri nyilatkozatot az ügyész Richard Wright KC olvasta fel a bíróságon. A szakértő, Hilary Parkinson szerint a felső szobában talált nehéz vérnyomok azt sugallják, hogy ott támadták meg Nikki-t. A tanú szerint „A nyomok összhangban állnak azzal, hogy Nikki Allant ott bántalmazták. Valamikor a teste az északi falhoz volt támasztva, majd oldalra csúszott. Legalább egyszer leütötték a földre, majd a lépcsőn húzták lefelé.”

Az épületben találtak téglát, melynek véres foltjai voltak. A DNA tesztek alapján Boyd DNS-je több helyen is megtalálható volt a gyilkosságkor viselt ruházaton.

Boyd tagadja a gyilkosságot, de az ügy továbbra is folytatódik. Forrás: Mirror.co.uk

Megosztás