Egy éve hunyt el Berki Krisztián. Mazsi – „Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot.” - Life Story

Egy éve hunyt el Berki Krisztián. Mazsi – „Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot.”

Napra pontosan egy évvel ezelőtt hunyt el Berki Krisztián. Özvegye most a Borsnak mesélt az elmúlt egy évről, és arról, miként éli meg a szomorú évfordulót.

Tavaly május 6-án hunyt el tragikus hirtelenséggel Berki Krisztián. Özvegye azóta is csak nagyon ritkán beszél gyermeke édesapjáról. Az egyéves évfordulója kapcsán most Mazsi kivételt tett a Borssal, és mesélt az érzéseiről.

Jól vagyunk, bár egy nagyon nehéz időszak következik számomra, most lesz Krisztián halálának az évfordulója. 

A kislányom tartja bennem a lelket, miatta gyűjtöm minden nap az erőmet. Ő a mindenem, és nagyon hálás vagyok érte, hogy ő megadatott nekünk – kezdte a Borsnak. – Még mindig hullámzó a hangulatom. Nincs más lehetőség, mint hogy előrenézzek. Lehetne siránkozni, de felesleges. Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot. Az utóbbi időben volt egy nehéz időszakom. De Krisztiánnal van egy közös kislányom, lehet, hogy ezt az életfeladatot kaptam, mint ahogy az is lehet, ahogy Krisztián is. A sors megadta nekünk a kis angyalkánkat, akivel teljes lett a családunk. Nekem az a dolgom, hogy őt épségben és egészségben, a legjobb tudásom szerint felneveljem és útnak indítsam – nyilatkozta.

Forrás: bors

Megosztás