Most érkezett: Gyermekgyilkosság az óvodában. – Részletek

Keresve: 1 webhely Gyermekgyilkosság egy angliai óvodában Kate Roughley, egy óvodai dolgozó, bűnösnek találtatott gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában. A 37 éves nő egy kilenc hónapos kislányt, Genevieve Meehan-t több mint 90 percre arccal lefelé egy babzsákra kötözte.. A gyermeket eszméletlenül találták, és később a kórházban elhunyt. Genevieve szülei soha nem fogják megbocsátani az ápolónő kegyetlenségét….

Részletek

Felkavaró videó: Az anya, aki egy tárgyaláson ölte meg a lánya gyilkosát!

A 35 éves hentest, Klaus Grabowskit azzal vádolták, hogy megölte a 7 éves szomszédját, Annát. A nyugat-németországi Lübech járási bíróság ülésterme 1981. május 6-én tele volt emberekkel a tárgyalás napján, amikor hirtelen golyók kezdtek záporozni a teremben. Az áldozat édesanyja, a 31 éves Marianne Bachmeier aki egyedül nevelte lányát, 8 golyóval végzett a gyilkossággal gyanúsított Klaus Grabowskival a tárgyalóteremben….

Részletek

G.w.M. Gucciban ment le egy doboz tejért

A rapperről köztudott, hogy imádja a divatot, és ha teheti, rendszerint olyan szettekben jelenik meg, amikről még napokig beszélnek az emberek. G.w.M most elmondta, hogy hogyan forrt össze a neve Guccival, és hogy miért szereti ennyire a márkás cuccokat. G.w.M sosem rejtette véka alá, hogy imád márkás ruhákba öltözni, és egy kicsit sem zavarja az,…

Részletek

10 évig fogva tartották: Gyermeket szült a rabságban. – „11 évet vettél el az életemből, ennyi évet töltöttem a pokolban. De neked..”

 Az egészségügyi intézmény szerint Knight kedélyállapota jó volt, amikor elbocsátották. Azonban nagyanyja, Deborah Knight szerint a nő súlyos halláskárosodást szenvedett a fogság alatt, és az arcán plasztikai műtét lehet szükséges a rendszeres ütlegelések miatt. Michelle Knight kapcsolata feszült a családjával, ezért távozása iránti kérését tiszteletben tartották, és nem közölte, hova megy. Azóta sem szeretne találkozni…

Részletek