Itt volt a kislányom, 3 méterre tőlem, valószínűleg a vízaknában” – exkluzív interjú a meggyilkolt, kézilabdázó Cynthia édesa - Life Story

Itt volt a kislányom, 3 méterre tőlem, valószínűleg a vízaknában” – exkluzív interjú a meggyilkolt, kézilabdázó Cynthia édesa

Kiderült, Simsik Cynthiát évek óta bántalmazta élettársa, ám a nő nem tudott hátat fordítani a kapcsolatnak, mivel a férfi a gyermekeivel sakkban tartotta. A kétgyermekes édesanyát végül féltékenységből meggyilkolta párja. Családja teljesen összetört.

Simsik Cynthia egykori kézilabdaklasszist élettársa meggyilkolta, majd fóliába csomagolta és a holttestet megpróbálta elrejteni. A férfi 5 napig rejtegette a holttestet, míg végül mindent bevallott közeli hozzátartozóinak. A Bors Nagymegyeren járt annál a családi háznál, ahol a 31 éves kétgyermekes édesanya és az egykori 44 éves nyomozó két gyermekét nevelte, ám a korábban békés ház mára földi pokollá változott, jelenleg üresen áll.

A tragédia helyszínét mécsesek és virágok borítják Fotó: Borsonline/RP

A múlt héten történt tragédiára, melyre csak az elmúlt napokban derült fény ma már csak a családi ház előtt elhelyezett virágok és mécsesek emlékeztetnek. A ház előtt ott tartózkodásunk alatt többen megállnak, és fejet hajtanak. A drámai csendet egy halk zokogás töri meg. A ház előtt megjelenik Cynthia édesapja, édesanyja, nővére és a 9 éves kis Dominik, aki tegnap tudta meg, hogy édesanyja tragikus körülmények között örökre elment.

Nekünk ez most nagyon nehéz. Pont egy hete ölték meg a lányomat. Mikor idejöttem Párkányból, találkoztam a vejemmel, és akkor ott abban a pillanatban itt volt a kislányom 3 méterre tőlem valósznűleg a vízaknában

— emlékezett vissza a tragédia napjára Simsik Tibor, aki családjával azért jött el a családi házhoz, hogy a kis Dominik egy virággal emlékezhessen meg édesanyjáról. Tibor azt is elárulta, míg a lánya utáni keresés folyt, többször is bementek a kertbe, de ekkor Cs. György már fóliába csomagolva a garázsban rejtegette a holttestet.

Cynthia nagyon fiatalon halt meg Fotó: Facebook

—  Vasárnap este már nem bírta idegileg és bevallotta a gyilkosságot az unokatestvéreinek. Ők akkor azt mondták neki, ha egy órán belül nem adja fel magát, akkor ők mennek be — magyarázta Tibor, aki családjával együtt tegnap július 23-án a rendőrségen megtudta, hogy Cs. György végül bevallotta a gyilkosságot.

Mi eddig azt hittük, hogy fölkötötte magát, de nem. Megfojtotta a lányomat!

— csuklik el Tibor hangja, aki szerint, ha nincs a Szlovák Köztársaság Polgárőrsége elnevezésű civil szervezet nagymegyeri elnöke, Kristian Szedlak, akkor sosem kerül elő a lánya. Az édesapa szerint Cs. György féltékeny típus volt, ráadásul Cynthiát hét lakat alatt őrizte. Cynthia gyakran panaszkodott szüleinek arról, hogy a férfi bántalmazza őt, ám mivel a férfi nem engedte ki a kis Miát a felügyelete alól, Cynthia inkább tűrte a férfi agresszióját.

Egy beteg ember. Ilyet csak beteg ember követ el. Voltak féltékenységi jelenetek, ekkor nyakon fogta és pofozta őt. Ez lett a vége!

— nyilatkozta  Borsnak Tibor, akinek erősnek kell maradnia, de egyelőre nem tudja, hogyan lesz képes feldolgozni ő és a családja ezt a tragédiát. Mia még csak 4 éves, egyelőre ő csak érzi azt, hogy valami baj van, ám Dominiknak a pszichológus tanácsára elmondták az igazat. A 9 éves kisfiú eddig hősiesen viselte a rámért megpróbáltatást, ám mikor meglátta a családi házat, keserves zokogásban tört ki.

Cynthia édesapja, Tibor és kisfia, Dominik összetörve emlékeznek meg a fiatal nőről Fotó: Bors/RP

Dominik kérte, hogy hozzunk ki virágot. Már mindent tud. Azt is megmondtuk, hogy bántotta az anyukáját a Gyuri

— magyarázza Tibor, aki azt is elárulja, hogy míg Dominik jelenleg velük van, addig a kis Mia Szapon van rokonoknál. Cs. György szülei valósággal összetörtek, amikor megtudták, hogy a fiúk meggyilkolta élettársukat.

Cynthia csak azért volt jó, hogy cseléd legyen. Mosogasson, takarítson, gyermekeket rendezze, főzzön. ennyi jutott neki ebben a rövid életben

— teszi hozzá Tibor, aki feleségével együtt rendkívül jó kapcsolatot ápolt lányával, ám hiába tanácsolták neki, hogy hagyja ott párját, Cynthia a gyerekek miatt eltűrte ezt a tarthatatlan helyzetet.

Ezen a gombon tudod támogatni az oldalt:
Megosztás