Sokkot kaptak a rendőrök a családi házban: alig élt a hároméves kislány, amikor rátaláltak - Life Story

Sokkot kaptak a rendőrök a családi házban: alig élt a hároméves kislány, amikor rátaláltak

A hároméves gyermek alig 7 kg-ot nyomott, amikor a rendőrök megtalálták őt. A kislány anyját gyermekbántalmazás miatt több év börtönre ítélték.

Megdöbbentő testkamerás felvételeken sikerült rögzíteni azokat az elkeserítő körülményeket, amelyekben egy ohiói anya tartotta a hároméves kislányát. Amikor a rendőrök kiszálltak a házuknál, a gyermeket súlyosan alultápláltnak találták, mialatt a házban rendetlenség uralkodott, valamint szemét, kosz és bogarak leptek el mindent.

A nyomasztó felfedezésre azt követően került sor, miután a rendőröket egy légzési nehézségekkel küzdő gyermek miatt riasztották a házhoz. A zsaruk már a belépéskor sokkot kaptak a lakás állapotától, majd ahogy bejárták a szobákat, újra és újra megdöbbentek: az akkor készült testkamerás felvételek tanúsítják, hogy a házban hatalmas volt a rendetlenség, szemét állta a hatóság emberei útját és bogarak nyüzsögtek a helyiségekben. A kislányra végül egy hátsó hálószobában találtak rá: a gyermek már nem volt magánál, és bogarak mardosták őt. A felvételen ezután tisztán lehet hallani, hogy az egyik tiszt, miután észrevette, hogy a kislány még életben van, így kiált fel:

Ó, még mindig lélegzik, gyerünk, gyerünk!

A helyszínre kiérkező mentők a kislányt kórházba szállították, ahol rendkívüli alultápláltság miatt kezelték – a hírek szerint alig 7 kg-ot nyomott –, és heteket töltött az intenzív osztályon. A gyermek megtalálását követően az anyát, Rabyah Muballighot letartóztatták, később héttől tíz és fél évig terjedő börtönbüntetésre ítélték.

Ez a legrosszabb gyermekbántalmazási eset, amit húszéves pályafutásom során láttam. Muballigh több évre börtönbe kerül, ahogy annak lennie kell. Elsődleges feladata a gyermek gondozása lett volna, amit ő elmulasztott megtenni, és súlyos testi sérülést okozott neki

– jelentette ki David D. Hayes ügyész a megrázó eset kapcsán.

Mindeközben a kislány édesapja, Corel Michael Moody is bíróság elé áll októberben, miután a hónap elején vádat emeltek ellene egy gyermek veszélyeztetése, az igazságszolgáltatás akadályozása és a bizonyítékok manipulálása miatt – írja a Mirror.

Megosztás