Gyász: Meghalt Galambos társa - Life Story

Gyász: Meghalt Galambos társa

Egyik pillanatról a másikra életveszélyes állapotba került, majd a kórházban meghalt Kozelka László, vagyis Lagzi Laci, Galambos Lajos egykori zenésztársa. A halálhírét a trombitás közölte.

Múlt szombaton még koncertet tartott, majd másnap váratlanul rosszul lett, a kórházban pedig már az életéért küzdöttek az orvosok Kozelka Lászlónak, más néven Lagzi Lacinak. A zenész állapotáról először Galambos Lajos számolt be ma délután, elmondva, hogy semmi sem utalt ekkora bajra. Ő múlt hét pénteken beszélt Kozelkával utoljára, e hét szerdára pedig egy találkozót is megbeszéltek, Lagzi Lajcsi újonnan szervezett zenekarának ugyanis az egyik oszlopos tagja lett volna a vadászkürtös.

„Laci családja értesített vasárnap, mély megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, de abban bíztunk, hogy nem következik be az az állapot, ahol most tartunk. Sajnos ma már arról beszélünk, hogy búcsúztatjuk Lacit” – árulta el a trombitás, aki korábban úgy fogalmazott, hogy a barátja gyakorlatilag agyhalál közeli, visszafordíthatatlan állapotban volt. A zenészt már csak a gépek tartották életben, míg végül feladta a harcot.

Pár perccel ezelőtt elment Laci

– tájékoztatta a Borsot Galambos Lajos csütörtök késő délután.

 

Megosztás