Innen tudhatod, hogy szellem lakik a házban. - Life Story

Innen tudhatod, hogy szellem lakik a házban.

Különös szagok, furcsa zajok, hirtelen lehűlő hőmérséklet – csak néhány tényező, ami arra utalhat, hogy talán szellemlakta házban élsz. De vajon tényleg a kísértetek játszanak veled, vagy csak az öreg bútorok ropogása hiteti el a képzeleteddel, hogy valami nincs rendben?
Jelek, amikre oda kell figyelni:

Soha nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy kísértettel találkoztunk, de van néhány tünet, aminek ismétlődése vagy együttes megléte esetén már könnyen gyanút foghatunk.

Az egyik legjellemzőbb tényező a hőmérséklet hirtelen leesése. Egyesek arról számolnak be, hogy a saját leheletüket is látják ilyenkor, míg más esetben csak egy hűvösebb pont jelzi a házban tapasztalható paranormális jelenséget.

Ha fura szagokat, illatokat érzünk a ház bizonyos pontján, amiknek normál körülmények között nem kellene ott lenni, szintén elgondolkodhatunk azon, vajon mi okozhatja. Akárcsak a szokatlan illatok, az ismeretlen eredetű zajok is gyanúra adhatnak okot. Egy régi házban persze bármi adhat ki ijesztő hangokat, de a hangos szellemek leginkább a tárgyak dobálásával, bútorok tologatásával esetleg kopogással hívják fel magukra a figyelmet.

Megosztás