Kiesése után nyilatkozott a Borsnak a Bajnokok sztárja: Elárulta, szerinte ki nyeri a versenyt - Life Story

Kiesése után nyilatkozott a Borsnak a Bajnokok sztárja: Elárulta, szerinte ki nyeri a versenyt

Ilyen rossz szériája még nem volt a Bajnokoknak az Exatlon történetében, minden napot elvesztettek. Katasztrofális teljesítményüknek dupla piros párbaj lett az eredménye, és végül Szabó Dorka és Tóth Dávid számára véget ért a verseny.

A pirosaknak kellett megküzdeniük a bentmaradásért Fotó: TV2

– vallotta be a Borsnak Szabó Dorka. – Szerettem volna végig mosolyogva és magabiztosan versenyezni az All Starban, de egyből jött egy combsérülés, majd egy betegség, majd utána a bokám és azt gondolom, hogy amikor az ember nem tudja fizikailag a száz százalékot nyújtani, akkor ez rányomja a bélyegét a mentális tényezőkre is, a hangulatomra is. Viszont türelmet tanultam és azt, hogy csakis magamra számíthatok, hiába vannak körülöttem, egy dolog számít igazán, hogy az otthoniaknak, a szeretteimnek bizonyítsak és ezért egy picit egyedül vagyok.

 

A férfiaknál is a Bajnokok kerültek veszélybe Fotó: TV2

De még fel sem ocsúdhattak a pirosak Szabó Dorka távozása után, a férfiaknál is Bajnok párbajra került sor. Tóth Dávid jó barátjával, Kempf Zozóval küzdött, nem tudta legyőzni.

Végül Dávidnak kellett távoznia Fotó: TV2

 

– mondta lapunknak a Nagy Ő.

– Tudtam, hogy az All Star jóval erősebb lesz, mint egy különálló évad. Nagyon örülök, hogy a részese lehettem. Nem kesergek, hogy csak egy pár hétig lehettem itt, hanem inkább a jó dolgokra emlékszem és örülök, hogy újra a Bajnok csapa része lehettem, versenyezhettem, újra futhattam az akadálypályákon. Most ez eddig tartott, de élveztem minden pillanatot. S hogy ki nyer a végén? A lányok közül Gabira fogadnék, a fiúk közül pedig Bálint vagy Krisztián lesz szerintem az, aki a végső győztes lesz.

 

 

Forrás:https://www.borsonline.hu/celeb/2022/03/exatlon-dupla-kiesok-szabo-dorka-toth-david
Megosztás