Vége az Exatlonnak, megvan a két győztes, elvitték a kétszer 15 milliót - Life Story

Vége az Exatlonnak, megvan a két győztes, elvitték a kétszer 15 milliót

Új műsorvezetővel (Monoki Lehel), új riporterrel (Nagy Réka), de régi játékosokkal indult január elején az idei Exatlon amely All Star-évad volt, azaz korábbi erős játákosok tértek vissza. Itt volt az első Exatlon győztese, Huszti Kata (akkor nem volt külön férfi és női nyertes), eljött a 2. évad női győztese, Busa Gabi, és itt volt a harmadik évad mindkét ünnepelt sztárja, Herczeg-Kis Bálint és Szente Gréti.
A nőknél Busa Gabi állt kicsit jobban, ha a számokat tekintjük, a neve mellett 57% állt, Szente Grétinél pedig 56%, ez ugyancsak nem volt jelentős. A döntőben azonban lényegesen összeszedettebb és magabiztosabb volt utóbbi, az első kört megnyerte, a maga által választott pályán, de a második menetben is gyorsabb, ügyesebb volt, nem volt kérdés, hogy megnyeri. Így is lett, itt írtunk róla.


A férfiaknál a pénteki adásban Herczeg-Kis Bálint nagyon simán megverte Jósa Dannyt azon a pályán, amelyet ő választott, ezzel lépéselőnyre tett szert. Az 5-1 után jött egy 5-2, már a vasárnapi adásban, de ezúttal riválisa nyert – tehát Danny is hozta a pályát, melyet ő választott.
Jött a mindent eldöntő összecsapás, 3-1-re vezetett Bálint, 3-3 lett, majd Danny nagyon magabiztosan nyert egy futamot, szenzációsan dobott. Ezzel 4-3 lett, az utolsó futamban Bálint nem remekelt a dobásánál, ellenfele jobban koncentrált, így új bajnokot avatott az Exatlon: Jósa Danny vitte haza a 15 millió forintot!

Megosztás