Tragédiával végződött a 16 éves tini rutinműtétje: „Egyszerűen rossz gyógyszert adtak neki” - Life Story

Tragédiával végződött a 16 éves tini rutinműtétje: „Egyszerűen rossz gyógyszert adtak neki”

A beavatkozás után úgy tűnt minden rendben, de aztán két nappal később, szörnyű dolog történt.

Egy gyászoló anyuka azt kéri, hogy a rendőrség indítson vizsgálatot tinédzser lánya halálának ügyében. A 42 éves Becky O’Brien szívét összetörte, amikor az egészséges 16 éves lánya, Emmie-Rose Taylor meghalt.

A vizsgálat megállapította, hogy lány természetes halállal halt meg akut májelégtelenségben és 1-es típusú ketoadidotikus cukorbetegségben, de most az anyuka újabb vizsgálatot követel.

Az egész azzal kezdődött, hogy Emmie-Rose a Milton Keynes kórházba került, ahol a lábán lévő tályogot akarták eltávolítani. Sikeresen megműtötték, és már ülve nézett filmeket, amikor átkerült egy felnőtt kórterembe, ahol a családja csak napi két órán át látogathatta meg a koronavírus miatt.

Két nappal később Emmie-Rose azonban felhívta az édesanyját, és azt mondta neki: – furcsán érzi magát. Másnap reggel már nem tudták elérni, mert bekerült az intenzív osztályra. Újabb két nappal később elhunyt.

Az első vizsgálat során készült toxikológiai jelentés szerint öt különböző vényköteles gyógyszert találtak a vérében, köztük az epilepszia kezelésére használt Levetiracetamot, amitől nem is szenvedett.

Becky azt reméli, hogy egy újabb vizsgálat segíthet megmagyarázni, miért kapta a lánya ezt a gyógyszert. A The Sunnak nyilatkozva az édesanya azt állította: – Válaszok és Emmi-Rose nélkül maradtunk. Bevette a gyógyszereket, bízva a róla gondoskodó emberekben. Egyszerűen rossz gyógyszert adtak neki. Harcolnom kell a lányomért, és nem érzem, hogy meghallgatnak minket.

Megosztás