Tilosban forgattak Ördög Nóráék - Life Story

Tilosban forgattak Ördög Nóráék

Soha nem hallott infókat fedett fel az Ázsia Expressz forgatásáról a tévés. Ördög Nóra azt is elárulta, bizony volt, amikor titokban kapcsolta be a kamerát, mert nem lett volna szabad.

Pénteken ért véget az Ázsia express 3.évada A műsorvezető Ördög Nóra a Nánázsia 30. részében mesélte el, milyen különleges körülmények között kellett néha forgatniuk. Egy alkalommal például ő maga is tilosban járt, ám mégsem bírt magával.

– Végre legálisan bekapcsolhattam a telefonomat. Kísérőnk mondta, hogy a metróban nem szabad, TILOS forgatni. Természetesen én nem bírtam magammal. A stáb többi része is bujkált. Szerencsére erre a metróállomásra már van forgatási engedélyünk – mesélte Nóra, akinek rendesen bujkálnia kellett a telefonjával, hogy legalább egy pár képet, rövid videót készíthessen a metróban történt jelenetekről.

Ördög Nóra megmutatta a döntő kulisszatitkait is

Nóra vlogjában betekintést nyerhetünk a stáb szemszögéből azokba a pillanatokba is, amikor Moe és Fanni megérkeznek a fináléban. Hatalmas sírás, hatalmas elérzékenyülés. Fanni teljes mértékben megkönnyebbült, és az érzelmeivel való viaskodás közben még Nórát is szorosan magához ölelte. Ezt követően sírva emlékezett vissza arra, amikor ötévesen megmondta a szüleinek, hogy ő meg fogja csinálni, meg fogja mutatni mindenkinek, hogy egy igazi győztes.

Megosztás