Egy mérgező vegyszereket szállító vonat kisiklott Kelet-Palesztinában. – Részletek - Life Story

Egy mérgező vegyszereket szállító vonat kisiklott Kelet-Palesztinában. – Részletek

A nytimes.com szerint Február 3-án egy vonat kisiklott Kelet-Palesztina falujában, kiürítési parancsot, mérgező vegyi rémületet és szövetségi vizsgálatot adtak ki.

Ohio train derailment: What we know about the chemical spill and safety  concerns - AS USA

Egy mérgező vegyszereket szállító vonat, amely február elején kisiklott Kelet-Palesztinában, Ohio államban, aggodalmát fejezte ki a régió levegő, talaj és víz szennyezése  miatt. 

Those who live near railroad tracks concerned after latest Ohio derailment  | 10tv.com

Február elején egy mérgező vegyszereket szállító vonat kisiklott Ohio keleti részén, és tűz lobbant fel, amely füstbe borította Kelet-Palesztina városát. A hatalmas robbanástól tartva a hatóságok kiürítési zónát alakítottak ki, majd mérgező gőzök szabályozott kibocsátását hajtották végre, hogy semlegesítsék az égő rakományt néhány autóban.

A lakosok az egészségüket féltik, mert felerősödtek az aggodalmak a kisiklás és a tűz környezetre és a közlekedési hálózatra gyakorolt ​​hatása miatt.

Íme, mit tudunk.

Február 3-án 21 óra körül egy vonat kisiklott Kelet-Palesztinában, Ohio államban, egy körülbelül 4700 lakosú faluban, Pittsburghtől körülbelül 50 mérföldre északnyugatra. A vonat 150 kocsijából körülbelül 50 leszakadt a sínekről a Madisonból (Ill. állam) Conwaybe (Pa.) vezető úton.

A Norfolk Southern által üzemeltetett vonat vegyszereket és éghető anyagokat szállított, és a vinil-klorid , egy mérgező gyúlékony gáz okozta a legnagyobb aggodalmat a nyomozóknak. A kisiklásból hatalmas tűz keletkezett, sűrű gomolygó füstöt lövellve az égre és a város fölé. Az Ohio-Pennsylvania határ mindkét oldalán lakókat evakuálásra utasították, mivel Mike DeWine ohiói kormányzó riasztást adott egy esetleges robbanás miatt.

Megosztás