TÚLÉLTE A HARMINCMÉTERES ZUHANÁST AZ ÖTÉVES KISFIÚ. – Részletek - Life Story

TÚLÉLTE A HARMINCMÉTERES ZUHANÁST AZ ÖTÉVES KISFIÚ. – Részletek

A gyermek édesanyja öngyilkos akart lenni.

Szörnyű döntés áldozata lett az a nő, aki 5 éves fiával zuhant a mélybe a Niagara-vízesésnél. A február 12-ei tragikus halálesetnek azonban van egy pozitív része is: a gyermek – csodával határos módon – túlélte a zuhanást.

A 30 métert zuhant gyereket a közeli Buffalo gyermekkórházában ápolják fejsérüléssel, igaz, állapota a műtétet követően is kritikus volt. Úgy tudni, a nő férjével és gyermekével látogatott el a természeti tüneményhez, ugyanakkor az ügyben elrendelt rendőrségi vizsgálat jelen állása szerint nem baleset történt, az anya öngyilkos akart lenni. Igaz, a nyomozást még nem zárták le.

Kiderült: a mentést segítette, hogy a mélybe zuhanó anya és fia a Szelek Barlangjához közeli lift környékén ért földet, így a Niagara Falls-i tűzoltók át tudtak kelni a szurdok mélyén és meg tudták közelíteni az áldozatokat – írja a Daily Mail. A gyereket aztán a lift segítségével vitték el a parkolóig, ahonnan mentőhelikopter szállította a kórházba.

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Megosztás