Schobert Norbi teljesen összetört a 40 milliós büntetés miatt: „Eddig bírtam, visszavonulok!” - Life Story

Schobert Norbi teljesen összetört a 40 milliós büntetés miatt: „Eddig bírtam, visszavonulok!”

Igencsak nehéz éveket tudhat maga mögött Schobert Norbi, akinek cége, a Norbi Update nemrég gigabírságot kapott a Gazdasági Versenyhivataltól (GVH). A fitneszguru vállalkozására egy negyvenmillió forintos büntetést róttak ki a fogyasztók megtévesztése miatt.

Az egész ország ismeri Schobert Norbi nevét, de a cége, a Norbi Update is országos márkává nőtte ki magát az évek során. A siker az elmúlt időszakban elmaradozott, Norbinak egyre több problémával kellett szembenéznie. Nemrég a Gazdasági Versenyhivataltól kapott a cége egy negyvenmilliós büntetést.

A gigabüntetés annyira padlóra küldte a fitneszgurut, hogy eldöntötte, visszavonul, hátrahagyja élete munkáját.

Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem” – mondta a Blikknek elcsukló hangon Norbi.

Schobert Norbi szerint valaki feljelentette őt, így indult a cége ellen a vizsgálat, melynek következtében kiderült, a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a vásárolókat, többek között a termékek hatásáról, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről szóló reklámokban.

Megosztás