„Nagymama börtönbe kerül, miután két unokája tragikusan elhunyt, akiket a lánya gondjaira bízott. - Life Story

„Nagymama börtönbe kerül, miután két unokája tragikusan elhunyt, akiket a lánya gondjaira bízott.

A szülők kevesebb, mint egy év leforgása alatt két gyereküket is elveszítették, akiket a nagymamájuk gondjaira bíztak. A gyerekek édesanyja próbál megbocsátani saját anyjának, miközben a bíróság ítéletet hoz az ügyben.

A floridai Wauchulából származó Tracey Nix komoly vádakkal szembesül a bíróságon, miután két unokája is életét vesztette, miközben neki kellett volna vigyáznia rájuk.

2022. november 22-én Kaila Schock-Nix megkérte az édesanyját, hogy vigyázzon a kislányára, amíg ő elmegy a fodrászhoz, de álmában sem gondolta volna, hogy a nap tragédiával végződik.

Börtön vár a nagymamára, miután két unokája is meghalt, akiket az ő gondjaira bízott a lánya

A 65 éves Tracey Nix elment ebédelni a barátaival, majd hazaérve leült a zongorához, hogy gyakoroljon egy keveset. Közben 7 hónapos unokája, Uriel Schock az autójában maradt, és életét vesztette. Az idős nő később azt mondta a nyomozóknak, teljesen megfeledkezett arról, hogy a kislány még az autóban volt, és ez csak akkor jutott eszébe, amikor később egy másik unokája is megérkezett hozzá.

Uriel órákat töltött az autó hátsó ülésén a garázsban. Aznap nagyon meleg volt, körülbelül 32 Celsius fok, és az autó minden ablaka fel volt húzva. A kislányt a nagyapja, Nun Ney Nix megpróbálta újraéleszteni, miután rátaláltak, de akkor már késő volt.

Uriel nagymamája ellen a beszámolók szerint súlyos emberölés vádjával indult eljárás. Uriel édesapja, Drew felidézte azt a borzalmas pillanatot, amikor azonosítania kellett a lányát, és azt mondta, valósággal kővé dermedt a kórház parkolójában. De nem ez volt az első alkalom, hogy Kaila és férje, Drew Schock hasonló körülmények között veszítettek el egy gyereket.

Nem sokkal kislányuk halála előtt a szülők 16 hónapos kisfiukat, Ezrát is elveszítették egy tragikus balesetben, ráadásul ő is éppen a nagymamája felügyelete alatt volt. A kisfiú belefulladt egy közeli tóba 2021 decemberében, mindössze 3 nappal karácsony előtt.

Drew elmondta, hogy Kaila édesapja hívta fel őket a hírrel. Az édesanya, aki akkor éppen terhes volt Uriellel, azonnal elindult a szülei házához, de útközben balesetet szenvedett, miután nem vett észre egy stoptáblát. Kaila azt mondta, nem emlékszik rá, hogy

Az Ezra halálával kapcsolatos nyomozás során Kailának nehéz döntést kellett meghoznia. Orvosa tanácsára arra kérte a hatóságokat, tartsanak vissza minden olyan bizonyítékot, amely árthatna neki vagy születendő gyerekének. Nem sokkal később azonban megszületett Uriel, és új reményt hozott szülei életébe.

Börtön vár a nagymamára, miután két unokája is meghalt, akiket az ő gondjaira bízott a lánya
Fotó: YouTube

A házaspár azt mondta, soha nem látták a részletes beszámolót arról, hogy fulladt vízbe a kisfiuk, de azt mondták nekik, hogy baleset történt, és Tracey elszundított aznap, ezért nem vette észre, hogy a kisfiú eltűnt. Bár a szülők ezután nem bíztak meg feltétel nélkül a nagymamában, és nem hagyták vele egyedül legnagyobb, 4 éves gyereküket, próbálták feldolgozni a történteket, és megbocsátani Tracey-nek.

„Amikor megtudtam, hogy Ezra halála baleset volt, egy darabka gyermeki részem azt gondolta: Rendben, megtarthatom az anyámat. Megtarthatom a gyerekek nagymamáját. Megtarthatom ezt az embert az életünkben” – idézte fel Kaila, aki kész volt adni még egy esélyt az édesanyjának.

Most azonban kétszeresen nehéz helyzetbe került. Édesanyaként azt mondja, azt akarja, hogy az anyja megkapja azt a büntetést, amit érdemel, de nagyon nehéz a számára, hogy ilyen gondolatai vannak a saját édesanyjával kapcsolatban. A bírósági meghallgatás előtt Kaila 5 hónapig egyáltalán nem találkozott az édesanyjával, és nem is beszélt vele.

Tracey, aki korábban iskolaigazgató volt, és pszichológiai végzettséggel rendelkezik, áprilisban jelent meg a bíróság előtt. Férje arra kérte a bírót, engedje meg, hogy a nő a börtönből egy mentális betegekkel foglalkozó intézménybe kerüljön, ahol megkaphatja a szükséges segítséget.

Intelligens embernek nevezte a feleségét, de azt mondta, mindeddig képtelen volt megnyílni a történtekkel kapcsolatban, és szüksége lenne valakire, aki segít neki feldolgozni a történteket.

A meghallgatás után Kaila megölelte az édesanyját, és azt mondta neki: „Nagyon hiányzol.” Ennek ellenére elismerte, hogy nem tudja, hogy birkózzon meg ezzel a helyzettel: „Gyönyörű gyerekek voltak, és olyan valaki miatt veszítettük el őket, akiről azt hittük, hogy megérdemli a bizalmunkat” – mondta.

Megosztás