Ilyen fizetéssel csábítja Cristiano Ronaldot a Manchester City - Life Story

Ilyen fizetéssel csábítja Cristiano Ronaldot a Manchester City

230 ezer fontos fizetéssel, de ingyen vinné Ronaldót a City

 

A Manchester City állítólag kétéves szerződést, és heti 230 ezer fontos fizetést ajánlott Cristiano Ronaldónak, miután egész nyáron próbálta megszerezni – mindhiába – a Tottenham sztárját, Harry Kane-t, aki a napokban közölte, „100%, hogy a Hotspurnél marad!”

 

A City-nek pedig Sergio Agüero távozásával beszűkültek a lehetőségei a támadó szekcióban, Pep Guardiola mindenképpen csatárt szeretne igazolni. A Gianlucadimarzio.com szerint a City szívesen látná a fent említett feltételek mellett Cristiano Ronaldót, de nem akar átigazolási díjat fizetni a Juventusnak a portugálért.

 

A torinóiak ezzel szemben 25 millió Eurót akarnának az aranylabdás csillagért, ez az összeg tenné lehetővé, hogy még idén nyáron megfelelően gondoskodjanak helyettesről. A Juventus a hírek szerint cserébe is belemenne, Pep Guardiola azonban nem ment bele a Gabriel Jesus – Ronaldo csereügyletbe. Mindeközben a Tuttosport értesülései szerint Ronaldo jelezte távozási szándékát Torinóban, és akár még ma, vagyis csütörtökön elköszönhet a Juventustól

Megosztás