Botrány: Egy magyar youtuber élő kamerába vetkőztet egy 11 éves kislányt. – Videó - Life Story

Botrány: Egy magyar youtuber élő kamerába vetkőztet egy 11 éves kislányt. – Videó

A Youtube teljes magyar közössége egyhangúlag kelt ki magából, miután nyilvánosságra került az a videófelvétel, amin az iRon Channel nevű csatorna tulajdonosa egy 11 éves kislányt próbál meztelenre vetkőztetni, sikerrel.

https://www.youtube.com/watch?v=tWLPpGlu8N4

 

 

Az eltorzított felvételt, amelyet egy népszerű YouTuber osztott meg csatornáján, nagyon sokmindenre fény derül, ám az ügyet tovább vitte a többi videós is.

Egy szintén népszerű YouTuber úgy jellemezte a követői bizalmát kihasználó vloggert, mint „az erkölcstelen magyar videós, aki visszaél a ‘hatalmával'”.

Az iRon Channel nevű csatorna 18 éves tulajdonosa persze tagad mindent, még annak tükrében is, hogy a rendőrség nyomozást indított az ügyben szerdán.

A KR NNI Kiberbűnözés Elleni Főosztályának nyomozói azonosították a videót készítő 18 éves fiatalt, akinél házkutatást tartottak, számítástechnikai eszközeit lefoglalták és gyermekpornográfia bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az eset további szereplőinek azonosítása és elszámoltatása folyamatban van – olvasható a Magyar Rendőrség közösségi oldalán.

https://www.youtube.com/watch?v=378VezA9C8I

Megosztás